Jutalom Ajándék Program NyerőFogása webáruházunk vásárlóinak!

 Jutalmaztak már egy boltban
rozsdamentes edénykészlettel

azért, mert náluk vásároltál?

NyerőFogása webáruházunkban mi egy különleges és szokatlan Jutalom Ajándék Programot indítottunk!

Jutalom Ajándék Programunk lényege az, hogy ha valaki NyerőFogása webáruházunkon keresztül szerzi be a családjának szükséges havi üdítőitalokat, tartós élelmiszereket, vegyiárut, akkor ő a vásárlásához kapott ajándék pontokat bármikor beválthatja egy külön kategóriában lévő fél árú vagy nulla Ft-ba kerülő értékes háztartási vagy egyéb ajándék termékre/készülékre.


 A JutalomProgram ajándékhoz jutás menete:


1. Regisztrálj ingyenesen.
2. Vásárolj a NyerőFogása webáruház kínálatából amire szükséged van (élelmiszer, üdítőital, háztartási termék, vegyiárú, illatszer) és ezzel gyűjts ajándék pontokat.
3. Váltsd be az összegyűjtött ajándékpontokat amikor csak akarod. Akár az első vásárlásod után.

- A vásárláshoz kapott ajándékpontokat akár 2 évig is felhasználhatod. Minden vásárláskor hozzáadódik az új vásárlásod ajándékpontja.
- Bármikor beválthatod az általad kiválasztott ajándék termékre/készülékre. Akár a megvalósult vásárlásod utáni percben is. Amikor beváltasz az ajándékpontjaidból valamennyit, az levonódik a teljesből, de a maradék ajándékpontokat is bármikor fel tudod használni vagy gyűjthetsz hozzá.
- Az összegyűjtott ajándékpontjaidat a webirodád jobb felső sarkában lévő "Rendeléseim" menüpontra kattintva a "Aktuális ajándékpont egyenlegem:" alatt láthatod. 

 

AjándékPontokért beváltható ajándék példák:


Több féle ajándék közül tudsz választani. Már 10 ajándékpont összegyűjtésével is tudsz ingyenes ajándékot választani. Vagy tovább gyűjthetsz értékesebb ajándékra.

Sőt, amennyiben olyan ajándékot szeretnél, amely jelenleg nem szerepel az ingyenes ajándékok kínálatában, írd meg nekünk és kiszámoljuk, hogy mennyi ajándékpontot szükséges hozzá gyűjtened.


A NyerőFogása JutalomProgram fő ajándékai:*A kép illusztrációA teljes ajándék választékot a webáruházunk PontShop kategóriájában tudod megtekinteni. Az áruház kínálata:

Fő kategóriák
- Reggelihez müzlik, croissant, zabkása
- Sütés, főzés, ízesítés termékei
- Tészta, rizs
- Hús, hal konzervek, mézek
- Édességek, rágcsálnivalók
- Kávé, kakaó, cappucino
- Gyümölcsteák, gyógyteák
- Babaápolás, baba termékek
- Illatszer, testápolás
- Háztartás
- Star Brands Parfümök
- Egészség termékek
- Kisállat eledelHűséges vásárlóink, akik korábban egy általunk üzemeltetett egészség webáruházi vásárlásaik után kaptak Táblagépet ajándékba:

Gyovai Kitti/Budapest:

 

"A programot nagyon motiválónak és jónak találom. Mindig pozitív ha az ember a vásárlásain felül nem csak a termékeket kapja meg de közben pontokat gyűjthet amiket később beválthat ajándékokra. Örülök a táblagépnek a megrendeléseimmel is megvoltam elégedve. Plusz kiemelném a folyamatos tájékoztatást és rugalmasságot amit tapasztaltam és külön értékelendő. A táblagépet megkaptam a pontjaim után az ígértek szerint és nagyon örülök neki"

 

 


 

Rusznák Irén/Gárdony

 

 

 

"Nagy élmény a program résztvevőjének lenni, mindenkinek ajánlom, jók a termékek és megéri rendszeresen rendelni, mert mint a fotón is látható az ígért (választható) jutalom valóban megérkezik."

 


 

 


 

Juhász Józsefné/Abony
"A mai napon megérkezett a csomagom, benne a táblagéppel. Minden rendben volt a szállítással. A táblagép is épségben, gondos csomagolásban érkezett.
Én teljes mértékben megbíztam bennetek, nagyon örültem, hogy minden a várakozásomnak megfelelően alakult.
A tavaly december óta tartó munkakapcsolatunkban látszik, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek."

 


 

Bubán Istvánné/Leányfalu
"Kapcsolódtam egy programhoz ,mely elfoglaltságot ígért.
EgészségTermékek tovább ajánlásával és saját vásárlásaim után ajándék Táblagépet ígért. A termékek rendben megérkeztek, és azóta is fogyasztom rendszeresen.
Levélben értesítettek , hogy a jutalom táblagép megérkezik májusban..
Tegnap meg is érkezett. Nagyon örültem, mert még nem volt ilyen modern eszközöm.
Köszönöm a pontos és rendszeres információkat. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés , akció, tombola.."

 


 

Nagy Emma/Budapest
"Köszönöm szépen, hogy részese lehettem a programnak, igazán nagy öröm volt, mikor megérkezett a táblagép. Valóban ajándék, mert amiket vásároltam, amúgy is megvettem volna. Tudom, hogy még sok örömöm lesz a vásárlások által kapott jutalmakban. A termékek jók és amit megígértek teljesítették! Ajánlom mindenkinek!!"

 


 

Karácsony György/Karcag
"Köszönő levél!
Úgy gondolom, hogy nagy lehetőségek részesei lehetünk mind annyian akik kapcsolódtunk ehhez az összetett programhoz és sok pozitív meglepetés,élmény részesei lehetünk még, mint a programok egyik részeként jelen esetben az Egészség Termékek program tovább ajánlásával illetve saját vásárlásaim után táblagépet ígért. A termékeket rendben mindig meg kaptam. A termékek jók színvonalasak választékosak a kiszállítás pontosan történik. Az utolsó rendelésemmel együtt az ajándék táblagép is megérkezett aminek nagyon örültem és ezúttal is köszönöm.
Köszönöm szépen, hogy részese lehetek, a programnak. Mindenkinek ajánlom a cég által felajánlott lehetőségeket. Mindig van meglepetés, akció.
Csatlakozásom óta azt tapasztalom, hogy korrekt, megbízható, pontos munkatársai, vezetői vannak a cégnek.
Kívánom azt, hogy az eltervezett projekteket sikerüljön rendben megvalósítani.
Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánok.
Üdvözlettel,Karácsony György.
Karcag"

 Farkas Imre József/Gellénháza
"Megnyerték tetszésemet a forgalmazott termékek és felkeltette a figyelmemet a plusz ajándék, a táblegép. MIvel a termékek ízletesek és egészségesek, úgy döntöttem nincs veszíteni valóm ha még sem kapom meg a táblagépet, ha rendszeresen rendelek, annak ellenére hogy korábban az ilyenekkel kapcsolatban esetleg rossz tapasztalatokat hallottam. Nem nagyon hittem abban, hogy elég lesz az ajándék átvételéhez ennyi, de a termékek magukban is megnyerték tetszésemet. De nem csalódtam mert a meghatározott rendelési érték teljesítése után megérkezett a tablet részemre. MIndekinek csak ajánlani tudom,hogy résztvegyen a programban, hisz látható hogy működik."